Olot participa amb 600 km en la campanya del club de patinatge artístic de recaptar fons pel Mundial de Brasil

Lunes, 10 de Diciembre de 2018

Olot participa amb 600 km en la campanya del club de patinatge artístic de recaptar fons pel Mundial de Brasil

02 de Junio de 2011 18:21h

El consistori olotí comprarà 600 butlletes que corresponen, de manera simbòlica, a finançar 600 quilòmetres dels 8.083 km que hi ha fins a la capital de Brasil.

OLOT.- L’Ajuntament d’Olot vol donar suport econòmic al Club de Patinatge Artístic d’Olot que ha engegat una campanya per aconseguir diners per poder viatjar fins a Brasilia (Brasil), on al mes de novembre s’hi celebra el Campionat Mundial de Patinatge Artístic. El consistori olotí comprarà 600 butlletes que corresponen, de manera simbòlica, a finançar 600 quilòmetres dels 8.083 km que hi ha fins a la capital de Brasil.

El club, que busca la col·laboració de les administracions, empreses i ciutadans en general, ha començat a posar fil a l’agulla per poder finançar el viatge de les 32 persones, entre patinadores, cos tècnic i delegats, que viatjaran per aconseguir el Mundial.
El CPA Olot té al seu palmarès, 6 campionats mundials, 7 campionats europeus, 8 campionats d’Espanya i 9 de Catalunya.

En la roda de premsa, celebrada dimecres 1 de juny, el Club ha explicat el projecte “UN SOMNI...MUNDIAL DEL BRASIL 2011”, del qual volen fer-ne difusió a través de xarxa, accions 2.0 (facebook, twitter..) i a través de la pàgina web.
A més, demanen col·laboració de les empreses de la comarca i també de comarques veïnes i de tots els ciutadans.

Tant l’alcalde en funcions d’Olot, Lluís Sacrest com el regidor d’Esports en funcions a l’Ajuntament, Joaquim Monturiol han coincidit a dir que és un orgull donar suport al CPA Olot en aquest projecte ja que és un club que ha donat moltes alegries i ha permès que la ciutat d’Olot sigui coneguda arreu. A més, Monturiol ha destacat que és un club que ha fet equilibrar la balança entre els practicants i les practicants a l’esport.

A la roda de premsa també hi van assistir el director dels serveis territorials d’Esports a Girona, Josep Pujols, el vicepresident del consell comarcal de la Garrotxa, Josep Berga, el president del CPA Olot Agustí Colomer i l’entrenador Ricard Planiol.

Comentarios
blog comments powered by Disqus
Videos