Albert Rivera: “No ens agraden els cops a la democràcia ni vestits de militars ni vestits amb corbata”

Miércoles, 25 de Abril de 2018

Albert Rivera: “No ens agraden els cops a la democràcia ni vestits de militars ni vestits amb corbata”

13 de Abril de 2011 20:19h

El president de C’s responsabilitza a Zapatero “davant un intent d’atac a l’ordre Constitucional”

Albert Rivera
Albert Rivera

CATALUNYA.- El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, al ple del Parlament, on ha defensant l’esmena a la totalitat a la proposició de llei de la declaració unilateral d’independència, ha manifestat que “a C’s no ens agraden els cops a la democràcia, ni vestits de militars, ni vestits amb corbata, perquè som demòcrates i davant de tot seguim les regles del joc” I ha matisat que “si alguns volem canviar les regles proposin-ho però a l’àmbit legal no només quan els interessa” referint-se a Solidaritat que es qui va proposar llei.

“Ciutadans no serà còmplice d’una declaració que és inconstitucional i delictiva”. En aquest sentit, Rivera ha explicat que “la Mesa ha admès a tràmit una proposta que és irresponsable, il·legal, inconstitucional i delictiva. Recordem que declarar la independència alterant l’ordre constitucional està penat i C’s no serà còmplice d’això”.

A més a més, Rivera ha assenyalat “el president del Govern Central, José Luís Rodríguez Zapatero, com a únic responsable de l’organisme que té competència per frenar aquest debat i no ho ha fet. Ha fet la vista grossa davant un intent d’atac a l’ordre constitucional”. El president de C’s també ha criticat que quan Rajoy va venir al Parlament “es va fumar un puro i va mirar cap a una altre banda amb tota la passivitat”.

El líder de C’s afirma: “Estem davant d’una utilització fraudulenta d’un Parlament autonòmic: s’utilitza una institució de l’Estat per dinamitar el propi Estat”.

Per una altre banda, el líder de C’s també considera que “Mas s’està rentant les mans com va fer Pilatos” i sosté que “uns agiten l’arbre, Solidaritat i els altres recullen les nous d’amagades, CiU”.

Per concloure, Rivera que ha fet el discurs tant en castellà com en català ha citat una frase de Tarradellas que dir així: “els catalans ens caracteritzem per fer política efectiva i no de ciència ficció”.

Comentarios
blog comments powered by Disqus
Videos