L'alcalde de la Bisbal del Penedès nega que s'hagi apujat el sou
Menú principalabrir menu

L'alcalde de la Bisbal del Penedès nega que s'hagi apujat el sou

22 de Junio de 2011 18:45h

Josep Maria Puigibet desmenteix algunes informacions aparegudes i aclareix que cobra
exactament el mateix que els darrers quatre anys.

LA BISBAL DEL PENEDÈS.- El batlle de la Bisbal del Penedès, Josep Maria Puigibet, ha negat que s'hagi apujat el sou, tal i com apunten alguns mitjans. De fet, l'alcalde fins ara no cobrava cap sou de l'ajuntament, ja que rebia el salari del consell comarcal del Baix Penedès, on hi tenia dedicació exclusiva. Sí però que rebia retribucions del consistori per assistència als plens, a les juntes de govern i en concepte de dietes i quilometratge.

Puigibet ara dedicarà la seva jornada laboral sencer a l'alcaldia del municipi, i en el sou que li correspon com a batlle hi ha inclòs tot l'abans esmentat, xifra que ronda els 44.000 euros bruts l'any. És exactament el mateix que cobrava durant els quatre anys passats, però tenia dues fonts d'ingressos diferents: un sou base del consell comarcal, i les dietes i altres retribucions pròpies de l'ajuntament.

L'alcalde ha volgut explicar bé aquesta informació amb un exercici de transparència, i vol deixar clar que la seva retribució ni la de cap dels treballadors del consistori suposa cap increment per les arques públiques. L'alcalde també ha fet notar que en anteriors mandats la retribució que
percebia el batlle era sensiblement superior a la que percebrà Puigibet.

Comentarios

blog comments powered by Disqus

Videos


Noticias más comentadas

Powered by Disqus

Las noticias en tu email

diario digital